Maak kennis!

Open dagen
  • Op 28 november hebben we een online open dag georganiseerd door middel van een webinar. Wil je de opnames nog een keer terug kijken? Klik dan hier.

 

  • Op vrijdag 29 januari staat onze open avond op de agenda. Normaal gesproken zijn dan alle lokalen open, worden leuke activiteiten georganiseerd en staan docenten en leerlingen klaar om alle vragen over onze school te beantwoorden. In verband met corona en alle daaruit voortvloeiende maatregelen hebben we moeten besluiten hier een digitale activiteit van te maken. De voorbereidingen voor een superleuke online open avond zijn in volle gang, zodat we je op een andere manier heel veel informatie kunnen geven over onze school door middel van verhalen en filmpjes.

 

  • Voor  deze digitale open avond kun je je aanmelden via dit formulier. Als je je gegevens invult op het aanmeldingsformulier, houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen. We kijken er naar uit je online te mogen begroeten op 29 januari a.s.!

 

  • In februari organiseren we een speciale Girls Night (van 18.30 tot 21.00 uur)Heb je interesse? Meld je dan aan via dit formulier zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen. De exacte datum hangt nog even af van de coronamaatregelen.

 

  • Je bent van harte welkom om langs te komen, zodat je een goede indruk krijgt van onze school, de docenten, leerlingen en de opleidingen. 

 

Doe-middag 

Op woensdag 10 februari van 14.30 uur tot 17.00 uur kun je tijdens onze doe-middag kennismaken met onze school en onze opleidingen. Je krijgt informatie en gaat een werkstukje maken. Voor de doe-middagen moeten je ouders/verzorgers jou vooraf aanmelden. Dit kan via telefoonnummer: 0255-546900.
 

Individuele rondleiding

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een individuele rondleiding door onze school, op werkdagen aan het einde van de middag. Je kunt hiervoor een tijdstip reserveren via deze link.

 

Voorlichting voor basisscholen

Je kunt ook met je klas bij ons langs komen. Voor groepen 7 en 8 van basisscholen bieden we de mogelijkheid om een leuke techniekles in ons Techlab te volgen. Alle leerlingen maken dan een mooi technisch werkstuk. Na de herfstvakantie is de Smarttech Hotspot (met robotica, VR, programmeren enz. ) gereed, hier kunnen basisscholen ook voor inschrijven. Aanmelden gaat via de leerkracht van de basisschool.

Je bent van harte welkom om met jouw schoolklas een kijkje op onze school te nemen. We verzorgen een rondleiding, een presentatie en laten je kennismaken met ons technisch onderwijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vraag je groepsleerkracht om contact met ons op te nemen.

Zie ook Basisscholen